Η αποτριχωτική μηχανή μπορεί να απομακρύνει τρίχες ακόμα και 0,5 χιλιοστών από τα πόδια, τις μασχάλες και την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι.
Η ξυριστική μηχανή μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά και γρήγορα τις τρίχες από το πρόσωπο, τα χέρια, το άνω χείλος, το πηγούνι και τα γόνατα.
Ο κόφτης μπικίνι στο πλάι σας διευκολύνει στο ξύρισμα των τριχών στην περιοχή του μπικίνι.
Η μαλακή βούρτσα καθαρισμού του προσώπου σας επιτρέπει να έχετε ένα καθαρά, όμορφο, υγιές και λαμπερό πρόσωπο ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων και το δέρμα εισέρχεται σε κατάσταση «επισκευής». Αυτό είναι ευεργετικό για το δέρμα, καθώς αποκαθίσταται η φθορά και βελτιώνεται η όψη του.
Η Κεφαλή μασάζ προσώπου σας βοηθούν να απελευθερώσετε την ένταση και να καλλωπίσετε τις γραμμές του προσώπου εξομαλύνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις πέντε μαλακές κεφαλές μασάζ που διαθέτει.
Η συσκευή είναι αδιάβροχη και σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε ακόμα και στο ντους.
Είναι επαναφορτιζόμενη με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και μπορεί να λειτουργήσει συνεχόμενα 40 – 60 λεπτά μετά από μια πλήρη φόρτιση 8-10 ωρών ενώ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με μία γρήγορη φόρτιση 3 ωρών.
Εύκολη στον καθαρισμο, μπορεί να πλυθεί με νερό.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Λειτουργία συσκευής: Επαναφορτιζόμενη.
Διαστάσεις: 13 x 4,5 x 2,5 εκ.
Ισχύς: 7W.